AYDIN / DİDİM - Cemal Ergenekon Ortaokulu

Aramızdan ayrılışının 85. yılında Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı Kutlu Olsun

Ekm

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programımızda 15 Temmuz Şehitlerimiz saygı ve minnetle anıldı. Programın hazırlanmasıda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Afet Farkındalık Eğitimi

Cemal Ergenekon Ortaokulu

Haz

İlçe Kaymakamımız Sayın Can Kazım KURUCA ve eşleri Sayın Eda Kuruca Hanımefendi, okulumuzun Çevre Haftası kapsamında hazırlamış olduğu atık ürünlerden oluşan sergiyi ziyaret ettiler.

May

Gençlerimizin, öğrencilerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 103. Yılı Ülkemize ve Milletimize Kutlu Olsun.

Nis

Mesleki ve Teknik Eğitim Lise Tanıtımı kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimiz ilçemizdeki Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne tanıtımına katıldılar.

Ara

Öğrencilerimizde, toplumda millî ve kültürel değerler yönünden farkındalık oluşturmak, topluma ve kişiye yararlı olacak temel değerleri gündeme getirerek öğrencilerimizi hayata  hazırlamak, kültürel, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak, öğrencilerin hayal gücünün gelişmesine imkan sağlamak, anı kültürü oluşturmak ve çevresine daha duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla koordine edilen sinema etkinliğine beşinci sınıf öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Demet İnce ve öğretmenleri ile katıldı.

Ara

İlçe Kaymakamımız Sayın Can Kazım Kuruca ve eşleri Sayın Eda Kuruca Hanımefendi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şakir Sait Üstündağ ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet etti.

Sayın Kaymakamımıza nazik ziyaretleri için teşekkürlerimizi sunarız.

Haz

5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Türkiye Çevre Haftası