AYDIN / DİDİM - Cemal Ergenekon Ortaokulu

Okulumuz Sınıflar Arası Spor Turnuvası

Jandarma'dan Okulumuza Eğitim Ziyareti

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi'ni Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Bülent Ünsal'ın rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı program ile kutladık.

Yarışma Başarımız

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Mrt

Okulumuz Futsal Takımı Yıldız Kızlar Kategorisinde Aydın İl dördüncüsü olmuştur.

Şbt

Mesleki ve Teknik Eğitim Lise Tanıtımı kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimiz ilçemizdeki Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne tanıtımına katıldılar.

Şbt

Didim Otizm ve Özel Yetenekli Çocuklar Derneği, Altın Adım Rehabilitasyon Merkezi, Akıllı Bedenler Fizyoterapi Danışmanlık Hizmetleri organizesinde ve Six Senses Kaplankaya firmasının destekleriyle hazırlanan “Aile Farkındalık Semineri”, velilerimizin katılımlarıyla, okulumuzda gerçekleştirildi.

Okulumuz Yıldız Kızlar Futsal Takımımız Aydın Finallerinde

Teknoloji Bağımlılığı ve Fiziksel Aktivite Eğitimi

Ock

Yıldız Kızlar Masa Tenisi Okul Sporları il birinciliği yarışması 10 ocak 2024 tarihinde yapılacak olup okulumuz katılım sağlayacaktır.

Okulumuz Futsal Yıldız Erkek Takımımız çalışmalarına devam ediyor.

Yıldız Kız Futsal Okul Takımımız çalışmalarına devam ediyor.

Aramızdan ayrılışının 85. yılında Atamızı saygı ve özlemle anıyoruz.