AYDIN / DİDİM - Cemal Ergenekon Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Cemal Ergenekon Ortaokulu

Eyl

Okulumuzun ders programı güncellenmiş olup 13 Mayıs 2024 Pazartesiden itibaren geçerli ders programı aşağıdadır.

Jandarma'dan Okulumuza Eğitim Ziyareti

Şbt

Didim Otizm ve Özel Yetenekli Çocuklar Derneği, Altın Adım Rehabilitasyon Merkezi, Akıllı Bedenler Fizyoterapi Danışmanlık Hizmetleri organizesinde ve Six Senses Kaplankaya firmasının destekleriyle hazırlanan “Aile Farkındalık Semineri”, velilerimizin katılımlarıyla, okulumuzda gerçekleştirildi.

Afet Farkındalık Eğitimi

Cemal Ergenekon Ortaokulu

May

Gençlerimizin, öğrencilerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

Ara

Öğrencilerimizde, toplumda millî ve kültürel değerler yönünden farkındalık oluşturmak, topluma ve kişiye yararlı olacak temel değerleri gündeme getirerek öğrencilerimizi hayata  hazırlamak, kültürel, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak, öğrencilerin hayal gücünün gelişmesine imkan sağlamak, anı kültürü oluşturmak ve çevresine daha duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla koordine edilen sinema etkinliğine beşinci sınıf öğrencilerimiz Okul Müdürümüz Demet İnce ve öğretmenleri ile katıldı.

5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Türkiye Çevre Haftası